Vakmanschap 4.0 in Metaaljournaal

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Vakmanschap 4.0 in Metaaljournaal

Eind maart op de mat: een nieuw Metaaljournaal over digitalisering, automatisering en robotisering. Nieuwsgierig naar de voordelen van robots op de werkvloer? Check het filmpje over Visietech. 

Een machine in het buitenland installeren met een 3D-bril. Intern vervoer met zelfrijdende voertuigen… Toekomstmuziek? Nee hoor. Kijk maar eens naar de beeldreportage Digipioniers in het nieuwe Metaaljournaal. En lees hoe zij de mogelijkheden van de nieuwe, digitale technologieën naar hun hand zetten.
 
De sky lijkt the limit, als je als vakman of vrouw over goede digitale skills beschikt. Nog niet zover? Lees dan onze themareportage, waarin we je klaarstomen voor de nieuwe revolutie met een overzicht van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en slimme tips om daarbij aan te haken.
 
Dat is geen overbodige luxe, want uit het interview met Rard Metz, programmamanager Smart Industry en Teqnow bij Metaalunie, blijkt dat onze sector nog een enorme digitaliseringsslag wacht. En die voltrekt zich in sneltreinvaart. Lees de bedrijfsreportage over Lan Technologies in Tilburg maar eens. En check dit filmpje over robotisering bij Visietech in Schijndel.
 


Het nieuwe Metaaljournaal vind je rond maart 30 in je brievenbus. Vanaf die datum is het ook in te zien op wilhetweten.nu/metaaljournaal.