In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

2021-Het OOM jaar van de digitale vaardigheden

Nieuwsbrief maart

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

2021-Het OOM jaar van de digitale vaardigheden

Dit jaar zetten we alles op alles om jou en je medewerkers te helpen bij het versterken van jullie digitale skills.

De samenleving wordt steeds digitaler. Van boodschappen doen tot materiaal bestellen, van sociale contacten tot financiële transacties: voor steeds meer doeleinden heb je een computer met internet nodig.

Door Covid-19 wordt de verschuiving naar online kanalen nog eens versneld. Bovendien staat de maakindustrie nog een digitaliseringsslag te wachten. Dus je begrijpt: digitale vaardigheden zijn broodnodig. 

OOM Digi-Training
OOM zet in 2021 alles op alles om je een handje te helpen bij het versterken van je digitale skills. We trappen af met OOM Digi-Training, een portal dat rechtstreeks én kosteloos toegang biedt tot:
 
  • Meer dan 150 interactieve e-learnings van het online leerplatform SkillsTown. Denk aan Starten met Word of Excel, Office 365 of Van Windows naar Mac.
  • Webinars over onderwerpen zoals Grip op je online persoonsgegevens of Phishing. 
  • Korte trainingen in onmisbare kennis en vaardigheden zoals PowerPoint, One Drive, AVG of Videobellen.
  • E-learnings gebundeld rondom een bepaald onderwerp, zoals digitale of sociale vaardigheden.
  • Een vragenlijst (scan), die laat zien waar je eventueel wat training kunt gebruiken.
Oom.nl/digitaler
Daarnaast hebben we de pagina Digitaler aan onze website toegevoegd. Deze biedt naast webinars over digitalisering ook toegang tot leerplatform voor de techniek oZone en OOM Digi-Training. Bovendien kun je er doorklikken naar een overzicht van alle trainingen op het gebied van digitale vaardigheden uit de OOM cursuscatalogus. In het komend jaar wordt het aanbod op deze pagina nog uitgebreid, dus houd hem goed in de gaten! 
 
Aan de slag?
Meld je hier aan voor OOM Digi-Training. Met de inloggegevens uit het bevestigingsmailtje kun je direct van start.