Aan de slag met OOM

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Aan de slag met OOM

Aan de slag met OOM verschijnt voortaan digitaal. Zo kunnen we je nog beter informeren over ons aanbod. Bekijk hier het allereerste nummer van dit e-zine en zie direct hoe je aan goede vakmensen komt.
 

Misschien heb je het al gemerkt, misschien nog niet. Maar aan onze jarenlange gewoonte om bedrijven aan het begin van het jaar te verrassen met het boekje Aan de slag met OOM, kwam dit jaar een eind.
 
E-zine
Het handige naslagwerk met een overzicht van al onze vergoedingen en diensten, verschijnt voortaan digitaal. In de vorm van een e-zine, dat enkele malen per jaar wordt toegevoegd aan deze nieuwsbrief en te vinden is op oom.nl. Zo kunnen we beter aansluiten bij de actualiteit en je efficiënter informeren over onze diensten en regelingen.
 
Tips voor het werven van vakmensen
In elk e-zine krijg je advies over een relevant thema op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Met daarbij allerlei handige links naar onze regelingen en diensten. Benieuwd? Bekijk hier het eerste e-zine, boordevol praktische tips voor het werven van goed opgeleide vakmensen. 
 


Wat vind jij van dit nieuwe e-zine? Mail je reactie naar info@oom.nl.