Aan de slag met digitale vaardigheden

Nieuwsbrief augustus

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Aan de slag met digitale vaardigheden

Kunnen de digitale vaardigheden van jouw medewerkers wel wat aandacht gebruiken? Kijk dan op oom.nl/digitaler, een website die toegang geeft tot steeds meer gratis trainingen.
 

Stel je eens voor waar je allemaal tegenaan loopt als je geen mailtjes kunt schrijven en versturen... Een simpel voorbeeld, om aan te geven dat de digitalisering van onze samenleving weliswaar een mooie, maar zeker geen vrijblijvende ontwikkeling is. Want voor wie zijn digitale vaardigheden niet bijhoudt, wordt het op een zeker moment steeds lastiger om mee te kunnen doen.
 
OOM.nl/digitaler
OOM wil dat alle medewerkers in de metaalbewerking kunnen profiteren van de voordelen van de digitalisering. Daarom hebben we OOM.nl/digitaler in het leven geroepen. Op deze webpagina vind je allerlei informatie over de digitalisering en een uitgebreid aanbod van webinars en trainingen die kosteloos of met een extra vergoeding van OOM zijn te volgen. Je kunt er bijvoorbeeld doorklikken naar:
 
  • OOM Digi-Training; een portal dat toegang geeft tot maar liefst 150 gratis trainingen van het portal Skillstown.
  • oZone; hét leerplatform voor de techniek, met een bibliotheek boordevol gratis e-learnings, en de mogelijkheid om deze zelf te maken en met je medewerkers en desgewenst met derden te delen.
  • Een overzicht van alle digitale trainingen uit onze cursuscatalogus op een rij.

De metaal leert door!
Onlangs heeft OOM een aanvraag gedaan voor de subsidieregeling ‘NL leert door’ van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met deze subsidie kunnen wij vanaf 1 oktober kosteloos een nieuwe selectie cursussen aanbieden om de digitale vaardigheden van medewerkers te vergroten. Je leest hier meer over in de nieuwsbrief van september.   

Aan de slag met de digitale vaardigheden in jouw bedrijf? Kijk direct even op oom.nl/digitaler om te zien welke trainingen van pas komen.