In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kickstart oZone voor bedrijven tot 20 medewerkers

Nieuwsbrief februari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Kickstart oZone voor bedrijven tot 20 medewerkers

Snel beginnen met oZone? Na deze workshop oZone inrichten en aan de slag kun jij dit leerplatform direct gebruiken om je medewerkers bij te scholen met de leermodules uit de openbare bibliotheek.
 

Op het digitale platform oZone vind je honderden leermodules over onderwerpen die te maken hebben met techniek. Bovendien kun je ook zelf leermodules maken en op het platform plaatsen.
 
Handig, maar als je een wat kleiner bedrijf hebt (< 20 medewerkers), wil je oZone misschien alleen gebruiken om leermodules uit de openbare bibliotheek van het platform te halen en klaar te zetten voor je medewerkers. Eventueel in de vorm van leerpaden.
 
Direct beginnen?
Voor jou en anderen die snel willen beginnen met oZone, organiseren we nu de online workshop oZone inrichten en aan de slag. In 2 uur tijd helpen we je om stap voor stap je bedrijfsomgeving op oZone in te richten. Je komt te weten hoe je leerpaden aanmaakt en die koppelt aan deelnemers. Ook leer je hoe je rapportages maakt en krijg je tips voor de communicatie met je medewerkers over oZone.
 
Meld je aan
Maak een vliegende start met het online leren in jouw bedrijf en meld je aan voor de workshop via onze activiteitenkalender.nl. Log vast in op oZone.nl en neem een kijkje in de openbare bibliotheek om te zien welke leermodules/leerpaden je voor je medewerkers klaar wilt zetten. Nog geen bedrijfsaccount? Neem contact op met een van de oZone-adviseurs in jouw regio.