In verband met een gepland onderhoud zijn de websites van OOM op woensdag 29 mei vanaf 17:00 verminderd bereikbaar. Excuses voor het ongemak. U kunt uw vraag stellen via info@oom.nl of vergoedingen@oom.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heb jij een bedrijf in de precisietechniek?

Nieuwsbrief januari

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Heb jij een bedrijf in de precisietechniek?

Let op: onze regeling voor de training Verspanen on the Job is verlengd. Tot en met 31 augustus 2019 vergoeden we maar liefst 75% van de trainingskosten tot maximaal € 2.000 per persoon.
 

Verspanen on the Job is een korte training voor verspanende medewerkers, die plaatsvindt in het eigen bedrijf. Met een expert van STODT of Mikrocentrum werken zij aan de eigen machine(s) gericht aan praktische vraagstukken op het gebied van verspanen en programmeren op de werkvloer.
Het programma van deze training op maat wordt tijdens een intakegesprek afgestemd op de wensen van het bedrijf. Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld het verkorten van de insteltijd, het verspanen van bijzondere metalen of kunststoffen of het kiezen van de juiste gereedschappen.
 
Tot eind augustus vergoeden wij maar liefst 75 procent van de trainingskosten tot maximaal € 2.000 per persoon. Deze regeling geldt voor maximaal 2 medewerkers per bedrijf.
 
Wil je gebruik maken van deze regeling? 
  • Kies een van de twee cursussen uit onze cursuscatalogus en neem contact op met het cursusinstituut voor het plannen van een intakegesprek.
  • Het cursusinstituut stelt een programma voor op basis van het intakegesprek.
  • Akkoord? Dan wordt de training ingepland.
  • Vraag de regeling aan op mijnoom.nl en declareer na afloop van de training.
  • Meer dan twee werknemers aanmelden? Vraag voor de extra deelnemers de Persoonlijke Trainingstoelage aan op mijnoom.nl.
Vragen?
Wil je meer weten over de training of de regeling? Bel of mail naar onze afdeling Vergoedingen op 0172-521 555 of vergoedingen@oom.nl.