In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Digitaler

Digitaler

De samenleving wordt steeds digitaler. Van boodschappen doen tot materiaal bestellen, van sociale contacten tot financiële transacties: voor steeds meer doeleinden heb je een computer met internet nodig. Door Covid-19 wordt de verschuiving naar online kanalen nog eens versneld. Bovendien staat de maakindustrie nog een digitaliseringsslag te wachten. Je begrijpt: digitale vaardigheden zijn broodnodig.

OOM helpt werkgevers en werknemers met trainingsaanbod, advies en informatie over digitale ontwikkelingen en -vaardigheden. Op deze pagina vind je informatie en middelen om jezelf en jouw organisatie mee te nemen in deze ontwikkeling. 

Heel dit jaar werkt OOM aan periodiek aanbod en informatie over digitale vaardigheden, mocht je meer willen weten over een specifiek thema, opleiding of onderwerp? Neem dan contact op met het KCC of met jouw regiomanager.