Summerschool

Summerschool

De summerschool is op dit moment gesloten.


Het aanbod van de OOM Summerschool is deze zomer groter dan ooit. Echt op allerlei gebied kun jij je kennis online bijspijkeren. 

Is stilstaan niets voor jou? Kijk dan eens naar het aanbod van de OOM Academie Summer School. Met de e-learnings uit dit pakket kun je zelfs tijdens je zomervakantie in je luie ligstoel stappen zetten.
 
Kennis maken met mindfullness? Converseren in het Frans, Spaans of Duits? Beter slapen? De OOM Academie Summer School biedt vanaf vandaag allerlei leuke en praktische trainingen die zijn toegespitst op de zomervakantie.
 
Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt uit het aanbod van meer dan 500 e-learnings van leerplatform Skills Town. Denk aan e-learnings op het gebied van gezondheid, wellness, vreemde talen en nog veel meer.
 
Zodra je een account hebt aangemaakt voor de OOM Academie, is de Summer School gratis toegankelijk. Je kunt leren wat, waar, wanneer en hoe je maar wilt.  En het mooie is, met de toegang tot de Summer School kun je ook gebruik maken van het complete aanbod van Skills Town, dat bestaat uit meer dan 500 e-learnings, we-learnings, webinars, podcasts en persoonlijke scans over onderwerpen zoals arbo, digitale vaardigheden, communicatie en gezondheid. Van dit aanbod, dat regelmatig wordt uitgebreid, kun je gebruikmaken tot eind december 2023.

Klik hier om je aan te melden