Oom.nl/digitaler

Nieuwsbrief juni

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Oom.nl/digitaler

De digitalisering creëert kansen voor elk bedrijf. Maar als je die wilt pakken, moeten jij en je medewerkers wel over voldoende vaardigheden beschikken. Oom.nl/digitaler helpt jullie kosteloos op weg.
 

In ons laatste Metaaljournaal pakten we uit over de ongekende mogelijkheden van de digitalisering voor bedrijven en medewerkers. Zo zoomden we bijvoorbeeld met een Field Service Engineer, die niet meer hoeft te reizen om machines bij buitenlandse klanten te installeren. Omdat een technicus ter plaatse dat met behulp van zijn aanwijzingen, een internetverbinding en een 3D-bril ook prima zelf kan.
 
Kansen voor elk beroep
Toevallig is dit een technicus, maar de digitalisering - in combinatie met nieuwe technologieën zoals Internet of Things, kunstmatige intelligentie en het gebruik van sensoren - creëert kansen voor elk beroep. Van salesmedewerker tot engineer; al je medewerkers kunnen de digitale transformatie aangrijpen om zichzelf én jouw bedrijf verder te ontwikkelen. Maar dan moeten ze wel beschikken over de nodige digitale basisvaardigheden.
 
oom.nl/digitaler
Kunnen de digitale vaardigheden van jouw medewerkers nog wat aandacht gebruiken? Kijk dan eens op oom.nl/digitaler. Op deze webpagina vind je niet alleen allerlei informatie over de digitalisering, maar ook een groeiend aanbod van webinars en trainingen die kosteloos of met een extra vergoeding van OOM zijn te volgen. Zo kun je er doorklikken naar:
 
  • OOM Digi-Training; een portal dat je toegang geeft tot 150 gratis trainingen van het portal Skillstown.
  • oZone; hét leerplatform voor de techniek, met een bibliotheek boordevol gratis e-learnings, en de mogelijkheid om deze zelf te maken en met je medewerkers en desgewenst met derden te delen.
  • Een overzicht van alle digitale trainingen uit onze cursuscatalogus op een rij, waarvoor tot 31 december a.s. een extra vergoeding geldt van 75 procent. Zie de voorwaarden van de PTT.
Nieuwsgierig?
Ga direct even op oom.nl/digitaler om te zien welke trainingen van pas komen in jouw bedrijf.