Gebruik oZone voor veelgestelde vragen in je bedrijf

Nieuwsbrief mei

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Gebruik oZone voor veelgestelde vragen in je bedrijf

Ken je dat? Dat je even je ergernis moet wegslikken, voor je een vraag van een van je medewerkers beantwoordt die je al tig keer hebt gekregen? Met oZone valt er eenvoudig iets aan te doen.

Het instellen van een machine. De foutmelding van het koffiezetapparaat of de uitleg van de salarisstrook… Medewerkers van een bedrijf komen vaak met dezelfde vragen. Maar: steeds hetzelfde uitleggen is niet leuk en behoorlijk tijdrovend. Gelukkig is dat niet meer nodig.
 
5 stappen
Met leerplatform voor de techniek oZone kun je voor eens en altijd antwoord geven op de veelgestelde vragen in jouw bedrijf. En met deze 5 stappen gaat je dat zeker lukken:
 
  1. Vraag je af: welke vragen heb jij in de afgelopen weken regelmatig gekregen? Wat moet jij steeds uitleggen, als die ene medewerker op vakantie is of met pensioen gaat? Met welke vraag komen nieuwe medewerkers steevast?
  2. Maak een lijstje met veelgestelde vragen.
  3. Maak filmpjes met je telefoon, waarin jij of een van je medewerkers antwoord/uitleg geeft.
  4. Sla de filmpjes op in de bedrijfsbibliotheek op oZone.
  5. Zorg dat je medewerkers de filmpjes makkelijk vinden. Print bijvoorbeeld een QR-code naar zo’n filmpje op oZone op de betreffende machine of neem een QR-code op in de salarisstroken.
Productiever
Kleine moeite, groot plezier. Want zodra je de antwoorden op de veelgestelde vragen in de bedrijfsbibliotheek van oZone hebt opgenomen, word je aanmerkelijk minder belast met terugkerende vragen en zijn je medewerkers zelfredzamer en productiever.
 
Hulp nodig bij het gebruik van oZone? Neem contact op met een van de oZone-adviseurs.