Activiteit

Coachtraject voor Praktijkopleiders

Als praktijkopleider moet je redelijk wat geven om leerlingen verder te helpen. Hoe zorg je er nu voor dat je eigen batterij goed opgeladen blijft? OOM denkt dat het zinvol is om je met enige regelmaat af te vragen hoe jij de leerlingen in jouw bedrijf optimaal kunt begeleiden.

Daarom organiseren wij Coachtrajecten voor Praktijkopleiders.

Wat is een Coachtraject voor Praktijkopleiders?
Een serie laagdrempelige coachingsmomenten waarbij je, onder begeleiding van een professional, aan de slag gaat met jouw ontwikkelvraag. Het coachtraject wordt grotendeels individueel op jou afgestemd, maar er zijn ook gezamenlijke bijeenkomsten om van elkaar te leren en om erachter te komen wat jij wil
ontwikkelen.

Denk bijvoorbeeld aan: motiveren van leerlingen, belevingswereld van jongeren, communicatie, gespreksvoering, voortgangsbewaking van de opleiding, etc.


Indien de activiteit van uw keuze vol zit maar u heeft toch interesse om mee te doen, laat het ons weten via het contactformulier.
Bij voldoende animo organiseren we een nieuwe bijeenkomst.


Datum:
4 oktober
Tijd:
16:00 - 20:00
Locatie:
Makecenter Nieuwegein
Adres:
Harmonielaan 2
3438 EB Nieuwegein
Helaas, deze activiteit is vol.

Wat levert een Coachtraject voor Praktijkopleiders op?
gezamenlijke bijeenkomsten en individuele coachingsmomenten
netwerk en praktijkverhalen
inzicht in jouw rol en functioneren
samenvatting bijeenkomsten, checklists, do’s and don’ts
sluit aan op jaarlijkse regionale praktijkopleidersdagen

Kosten
De kosten voor dit Coachtraject bedragen € 1.000. Deze kosten worden voor OOM aangesloten bedrijven volledig vergoed voor 2 praktijkopleiders, via de trainingstoelage voor praktijkopleiders.

Deelnemen?
Regelmatig worden er nieuwe Coachtrajecten voor Praktijkopleiders georganiseerd. Kijk in onze activiteitenkalender voor data en locaties.