Scholingsvoucher

Scholingsvoucher

Voor wie

Elke werknemer in de metaalbewerking kan een scholingsvoucher aanvragen via de sociale partners.
 

Maximale bijdrage

Maximaal €1.500,- per opleiding.
 

Waarvoor

De vouchers zijn bedoeld voor het vergroten van jouw duurzame inzetbaarheid. Bijvoorbeeld: voor omscholingstrajecten van een niet-technisch naar een technisch beroep, van een technisch beroep naar een schaars technisch beroep, van een technisch beroep naar een ander relevant beroep (denk aan een omscholing tot techniekdocent) of bijvoorbeeld een assessment, scholing of loopbaanondersteuning.
 
De voucher is echt voor jou persoonlijk: jij bepaalt wat je wilt leren. Zodat je met plezier aan het werk blijft in de sector. Collega's gebruikten de voucher ook al voor een cursus Engels, Excel, Basiscursus Leidinggeven, Lasopleiding TIG/NIL3, Begeleiding POP, training Communicatie of een training Opkomen voor jezelf.
 

Voorwaarden

  • Je kunt de voucher aanvragen zolang de voorraad strekt.
  • De opleiding die je doet, hoeft niet precies € 1.500 te kosten. Het kan ook om een lager of hoger bedrag gaan.
  • Je hoeft geen lid te zijn van een vakbond en ook hoeft het bedrijf waar je momenteel werkt niet te zijn aangesloten bij een werkgeversorganisatie om de voucher aan te vragen.

Voucher aanvragen

Interesse? De aanvragen voor deze Scholingsvouchers lopen niet via OOM maar via de loopbaancoaches van de sociale partners. Voor meer informatie neem contact op met: