In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Mbo off-the-job schooljaren 2013/2015

Mbo off-the-job schooljaren 2013/2015

Off-the-job is bedoeld voor leerlingen van niveau 1 en 2 die op een praktijklocatie buiten het bedrijf worden opgeleid, of voor bedrijven waar een on-the-job opleiding niet mogelijk is.

In dat geval werkt de leerling gemiddeld twee dagen per week in het bedrijf en gaat een dag per week naar school. De andere twee dagen volgt de leerling een praktijkopleiding bij bijvoorbeeld een regionale praktijkschool.

Vergoeding

Mbo off-the-job
€ 4.000,- per jaar
Tijdelijke extra bijdrage
nvt
Diplomabonus
nvt

 

Voorwaarden

  • De bijdrage voor niveau 1 is maximaal 1 jaar, uitgekeerd in 2 delen van een half jaar.
  • De bijdrage voor niveau 2, 3 en 4 is maximaal 2 jaar, uitgekeerd in 4 delen van een half jaar.

Hoe aanvragen?

De LeerWerk Bijdrage is aan te vragen via mijnoom.nl