Fikse korting op veiligheids-, arbo- en milieucursussen

Nieuwsbrief oktober

meld je aan voor onze e-mail nieuwsbrief

Fikse korting op veiligheids-, arbo- en milieucursussen

Op de veiligheids-, arbo- en milieucursussen van NCOI en 112BHV kunnen we je voortaan een korting bieden van maar liefst 20 procent!

Cursussen op gebied van veiligheid, arbo en milieu zijn verplicht voor metaalbewerkingsbedrijven. Toch kun je de Persoonlijke Trainingstoelage hiervoor maar beperkt inzetten, omdat deze regeling vooral bedoeld is om je medewerkers vaktechnisch bij te scholen.
 
Wij willen je hierbij graag tegemoet komen. Daarom zijn we in gesprek gegaan met NCOI, een van de grootste landelijke cursusaanbieders, en 112BHV. In samenwerking met deze instituten kunnen we je voortaan een korting van maar liefst 20 procent bieden op de veiligheids, arbo- en milieucursussen die in de OOM-etalage in onze cursuscatalogus staan.
 
Hoe werkt het?
In de OOM-etalage kun je een cursus, een datum en een locatie kiezen. Via mijnoom.nl selecteer je je medewerkers die aan de cursus deelnemen. Wij melden deze medewerkers vervolgens aan bij NCOI of 112BHV en bekijken direct of er nog een vergoeding vanuit de Persoonlijke Trainingstoelage mogelijk is. Het cursusinstituut mailt je de informatie over de cursus en stuurt je na afloop een factuur, waarin de korting van 20 procent verwerkt is.
 
De korting van 20 procent geldt alleen voor werknemers die op de loonlijst staan en voorkomen in mijnoom.nl en betreft alleen de cursuskosten. Bijkomende arrangementskosten zoals koffie en lunch zijn dus voor eigen rekening.
 
Kijk voor een overzicht in onze OOM-etalage.