In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Activiteit

Modules maken voor gevorderden: van auteur naar superauteur!

Ben jij al auteur in oZone en wil jij dat jouw ontwikkelde modules meer worden dan teksten met een plaatje? Wil jij binnen no-time prachtige video's, pakkende infographics of educatieve werkvormen ontwikkelen? Dan is de bijeenkomst 'Modules ontwikkelen voor gevorderden; van gewone auteur naar superauteur' iets voor jou!

De workshop 'Modules ontwikkelen voor gevorderden' wordt verzorgd door Antoine Bolder en Joyce van Dijk. Ze kijken er naar uit om met je aan de slag te gaan!

We helpen je op weg, waarna je vooral zelf aan de slag gaat met oefenen. Daarnaast heeft de bijeenkomst een netwerkend karakter, dus is er ruimte om jouw oZone-ervaringen te delen en kom je te weten welke oZone-ervaringen andere bedrijven bij jou uit de buurt hebben. Als je naar huis gaat, heb jij een scala aan kennis en vaardigheden ontwikkeld waarmee jouw ontworpen modules een feest worden om te volgen.

Dus ben jij een auteur in oZone? Weet je hoe je modules in oZone moet zetten, maar wil je meer?
Belangrijk om te weten:
• Twee weken voor de workshop ontvang je van ons aanvullende informatie en een opdracht. De opdracht vraagt ongeveer een uur van je tijd.
• Neem je eigen laptop mee naar de workshop.
Zien we je dan?Datum:
18 april
Tijd:
10:30 - 14:30
Locatie:
Fletcher Hotel Helmond
Adres:
Scheepsboulevard 2
5905 KZ Helmond

Inschrijven


In de bijeenkomst beantwoorden we onder andere de volgende vragen:
• Hoe gebruik je de bestaande werkvormen het beste in oZone? Denk hierbij aan een infospotafbeelding, een hotspotmeerkeuzevraag, een verbindvraag of een poll.
• Welke visuele foefjes maken jouw modules nog beter? Denk hierbij aan een video, een infographic of een 360° afbeelding.
• En hoe plaats je al die werkvormen en visuele elementen dan in oZone?

Aantal deelnemers: min. 9, max. 16 personen