Activiteit

Informatiebijeenkomst Hybride Techniekopleider

Iedereen weet het: je leert het beste in de beroepspraktijk en dus van praktijkmensen. Geef jij jouw kennis graag door aan de volgende generatie? Laat je dan bijscholen tot hybride techniekopleider: de opleider die ook in de praktijk werkt. Twijfel je nog of deze opleiding iets voor jou is of wil je meer informatie over deze opleiding? Meldt je dan aan voor 1 van de informatiebijeenkomsten!

Al jaren is er behoefte aan meer praktijkles binnen het onderwijs. Daarnaast gaan veel techniekopleiders op vmbo- en mbo-scholen de komende jaren met pensioen. Scholen zijn dringend op zoek naar vervangers; mensen die de praktijk in de vingers hebben en hun kennis en ervaring graag willen overdragen op de volgende generatie technici.

De technische O&O fondsen OOM, A+O Metalektro en Wij Techniek, de overheid en de participerende roc’s doen een beroep op werknemers en werkgevers in de sector techniek om bij te dragen aan het opleiden van toekomstige vakmensen.

Als vakmens je kennis overbrengen op de talenten van morgen is ontzettend leuk. En iedereen met minimaal een (technische) opleiding op mbo-niveau 4 kan het.

Deze informatiebijeenkomsten worden gegeven door Herman Veldman en een docent uit de regio. Voor regio Noord-Holland is dit Jos Schrama. Voor Noord-Nederland zal docent Marius Splinter aanschuiven en voor de regio Flevoland en Utrecht zal de inhoud van het scholingstraject worden verstrekt door Vincent holsbergen.

Let wel op dat je je voor de juiste regio aanmeldt. Een paar dagen voor de informatiebijeenkomst ontvang je een Teamslink waarmee je kan deelnemen.


Datum:
14 september
Tijd:
11:00 - 12:00
Locatie:
Noord-Holland
Adres:
Online

Inschrijven


Het programma:

1. Welkom en opening;
2. Waarom zijn Hybride techniek opleider nodig?
3. De inhoud van de opleiding. (Deze informatie wordt gegeven door een docent bij jou uit de regio, let dus op dat je voor de juiste regio jezelf aanmeldt!)
4. De kosten van het traject;
5. Aanmelding en vervolg;
6. Vragenronde.