Op 4 december is OOM gesloten in verband met een externe bijeenkomst. Stuur een e-mail naar info@oom.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Voor vragen over onze bijdragen: vergoedingen@oom.nl. 

Activiteit

OOM cafe voor P&O

OOM organiseert door heel het land zogenoemde P&O cafés voor MKB metaalbedrijven. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers / eigenaren die binnen het bedrijf verantwoordelijk zijn voor personeelszaken, maar waarvoor dit geen dagelijkse kost is.


Datum:
28 februari
Tijd:
16:00 - 20:00
Locatie:
Nieuwerkerk a/d IJssel
Adres:
Nieuwerkerk aan den IJssel

Inschrijven


Het OOM cafe voor P&O is een serie laagdrempelige bijeenkomsten (7 sessies) in de regio waar je, onder begeleiding van een professional en een dagthema, praktijkervaringen deelt met collega-ondernemers.

De thema’s, de data en de locaties bepaal je gezamenlijk tijdens de eerste bijeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan werving, sollicitatiegesprekken, ziekte, uitval, functieprofielen, samenwerken, scholing en functioneringsgesprekken.
De kosten voor deelname van € 500 worden vergoed uit het ontwikkelbudget, mits het bedrijf nog over voldoende saldo beschikt.