In verband met de splitsing van MN Services, zoals gemeld in onze nieuwsbrief van oktober jl., wordt de premieoplegging voor OOM vanaf 1 januari jl. verzorgd door CoMetec. Hiervoor wordt een nieuw werknemersbestand opgebouwd. Dat heeft enige vertraging opgelopen waardoor uw medewerker mogelijk nog niet zichtbaar is in mijnoom.nl. Als gevolg daarvan kunt u voor de betreffende medewerker nog geen OOM-bijdrage aanvragen of kan de aanvraag nog niet door OOM worden verwerkt. Samen met CoMetec werken wij aan een oplossing. Wij verwachten dat dit voor 1 april verholpen is. U kunt erop vertrouwen dat al uw aanvragen over het eerste kwartaal alsnog kunnen worden ingediend en door ons in behandeling worden genomen. Voor de ontstane vertraging bieden wij u onze verontschuldigingen aan.
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling vergoedingen via: 0172-52 15 55

Activiteit

oZone voor auteurs

Druk op de juiste knoppen en ontwikkel jouw eigen e-learning in oZone

Veel bedrijven zetten het platform oZone in voor kennisdelen en leren in de techniek. Het wordt onder andere gebruikt om medewerkers in te werken, te trainen, om opleiden vorm te geven en kennis vast te leggen.

Een op maat gemaakt opleidingsprogramma voor jouw bedrijf komt er alleen niet vanzelf. Hoe maak je nu een e-learning in oZone? Welk knopje doet wat? En wat zijn eigenlijk de do’s en don’ts als je e-learning maakt? Antwoorden op deze vragen krijg je in deze online workshop.


Datum:
16 mei
Tijd:
09:30 - 11:30
Locatie:
Online
Adres:
Online

Inschrijven


In deze online workshop ligt de focus op het ontwikkelen van een eigen e-learning in oZone. Aan het einde van de training ben je in staat om jouw opleidingen om te vormen naar e-learning en in oZone te zetten.

Tijdens de workshop gaan we in op vragen als:
-Hoe kopieer ik een bestaande oZone e-learning en pas ik deze aan?
-Hoe maak ik een nieuwe e-learning?
-Hoe maak ik mijn e-learning aantrekkelijk?
-Hoe zorg ik ervoor dat iemand ook echt wat leert van mijn e-learning?

Belangrijk om te weten
-De workshop vindt online plaats via Microsoft Teams.
-Je hebt een goede internetverbinding.
-Een werkende camera en microfoon op je pc/laptop zijn een vereiste.
-Je weet van tevoren welk onderwerp je in oZone wilt zetten.
-Voorafgaand aan de workshop maak je een voorbereidende e-learning.
-Na afloop van de workshop maak je een afrondende e-learning.
-De training heeft een interactief karakter met veel ruimte voor inbreng van de deelnemers.
-Je krijgt de mogelijkheid om vooraf een technische check uit te voeren, zodat je zeker weet dat de techniek je niet in de steek laat tijdens de workshop.

Deelname aan deze workshop is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Mocht je na opgave toch verhinderd zijn, dan kun je tot 1 week voor aanvang een vervanger aanmelden of nog kosteloos annuleren. Daarna, of bij afwezigheid, kunnen wij € 250,- aan annuleringskosten in rekening brengen.

Voor wie?

Om te kunnen deelnemen heb je de rol van auteur in oZone.
-Log in bij oZone.
-Ga naar ‘Beheer’.
-Ga vervolgens naar ‘Onderwerpen’.

Zie je geen beheer en/of onderwerpen? Dan heb je nog niet de rol van auteur in oZone. Neem in dat geval contact op met je regiomanager of oZone adviseur. Die regelt het vervolgens voor je.