Activiteit

Hr-Themadag

Personeel betrekken en behouden, dat is dé grote uitdaging voor hr in 2022. Daarom organiseren de opleidingsfondsen A+O Metalektro, OOM en Wij Techniek een zestal hr-themadagen met als thema: Sterk werkgeversmerk.

Deze dagen organiseren wij speciaal voor mensen die verantwoordelijk zijn voor hr. Voor de bedrijven die zijn aangesloten bij A+O, OOM of Wij Techniek is de dag kosteloos. Je kunt kiezen uit verschillende praktische workshops waar je meteen mee aan de slag kunt in je eigen bedrijf. Daarnaast is er tijdens deze dag volop gelegenheid om met collega's uit vergelijkbare branches ervaringen te wisselen.
Je kunt kiezen uit verschillende workshops zoals ‘Recruitment & social media, door Jako van Middelkoop’, ‘Bouwen aan de sterk werkgeversmerk, door Sascha Murk’, ‘Aan het werk met jong talent, door Youngworks’ en is er een Kenniskring netwerkmoment.


Datum:
12 oktober
Tijd:
09:30 - 16:30
Locatie:
Van der Valk Hotel Breukelen
Adres:
Stationsweg 91
3621 LK Breukelen

Inschrijven


Kijk op www.oom.nl/hulp-en-advies/HR-Themadagen voor meer informatie over de inhoud van deze dagen of om je in te schrijven.

De hr-themadagen vinden plaats op:
14 juni 2022 Van der Valk hotel Veenendaal
28 juni 2022 Van der Valk hotel Ridderkerk
5 juli 2022 Het Turfschip Etten-Leur
13 september 2022 Van der Valk hotel Eemnes
27 september 2022 Van der Valk hotel Assen
11 oktober 2022 Brainport Industries College Eindhoven
12 oktober 2022 Van der Valk Hotel Breukelen

Gezien de opzet van de dag is er ruimte voor ongeveer 20 deelnemers per workshop, dus wees er snel bij.

Mocht je na aanmelding toch verhinderd zijn, laat dit dan tijdig weten, zodat anderen uw plaats kunnen innemen. Binnen 48 uur voor aanvang van de themadag zal er een no-show fee van € 75 accommodatiekosten worden doorberekend.

Heb je vragen over deze dag? Neem dan contact op met het secretariaat van OOM op nummer 0172-521500.

We zien uit naar je komst!