Activiteit

Speciaal voor ondernemende vrouwen: Betere relaties, meer energie en meer effectiviteit

Speciaal voor ondernemende vrouwen binnen technische bedrijven in de klein-metaal en installatietechniek, regio Zuid oost.

Inzicht in eigen gedrag
Goede communicatie is de basis voor elk succesvol contact. Maar waarom heb je met de ene werknemer een betere klik dan met de ander? Waarom gaat de omgang met die ene klant zoveel soepeler dan met die andere? Om dat te begrijpen, heb je inzicht nodig in je eigen gedrag en dat van anderen.

Resultaten workshop
Met praktische oefeningen krijg je handzame tips en train je vaardigheden voor het flexibel(er) inzetten van je gedragsstijl. Je hebt na afloop meer inzicht in je eigen persoonlijke gedragsstijlen en de invloed daarvan op anderen. Daarnaast krijg je meer zicht op de gedragsstijlen van andere personen en jouw mogelijke reactie hierop. De workshop zorgt voor een betere onderlinge communicatie en effectievere communicatie met werknemers, collega’s en klanten.

Kosteloos
Deze workshop is bedoeld voor ondernemende vrouwen binnen technische bedrijven in de klein-metaal en installatietechniek, regio Zuidoost. Deelname is kosteloos voor bij OOM aangesloten bedrijven. Het aantal plekken is beperkt.Datum:
18 oktober
Tijd:
11:30 - 17:00
Locatie:
De Smederij Soerendonk
Adres:
Dorpsstraat 26
6027 PG Soerendonk

Inschrijven


Het programma:
11:30 uur: inloop.
12:00 uur: start gezamenlijke lunch en kennismaking.
12:45 uur: aan de slag met persoonlijke gedragsstijlen en de effecten ervan op communicatie.
14:45 uur: pauze.
15:00 uur: verder met persoonlijke gedragsstijlen in de praktijk.
16:45 uur: afsluiting en mogelijkheid tot netwerken.