Activiteit

Hoe begeleid ik nieuwe collega's nog beter

Ontwikkel je tot de begeleider die nog meer het verschil maakt
Begeleid jij (nieuwe) collega’s? Dan weet je uit ervaring dat jouw aanpak mede bepaalt of iemand zich het vak snel en goed eigen maakt, zelfstandig kan werken en zich snel thuis voelt binnen je bedrijf. Begeleiden is niet eenvoudig. Kun jij wel wat goeie tips of nieuwe handvatten gebruiken? Meld je dan nu aan voor de korte workshop ‘Hoe begeleid ik (nieuwe) collega’s nog beter?’

Voor wie?
Voor de term werkplekbegeleider zijn er veel namen in omloop, zoals buddy, mentor of praktijkopleider. Welke naam jullie intern ook gebruiken: begeleid jij collega’s bij het inwerken? Help jij collega’s om zich nieuwe taken eigen te maken? Dan is deze workshop voor jou!

Vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat of afdeling Vergoedingen van OOM of stuur een mail naar secretariaat@oom.nl. Je kunt ook je regiomanager benaderen.

Aanbod OOM
Als begeleider binnen een bij OOM aangesloten bedrijf kun je de workshop gratis volgen. Na afloop van de workshop krijg je bovendien kosteloos 2 uur extra coaching of begeleiding.


Datum:
1 oktober
Tijd:
14:00 - 17:00
Locatie:
Regio Eindhoven
Adres:
Eindhoven

Inschrijven


Belangrijk om te weten

Ongeveer drie weken voor de start van de workshop ontvang je een bericht met daarin de bevestiging van de datum en locatie. Voor toegang in O-zone kan je zelf een account aanmaken op https://www.ozone.nl/open-e-learning/. Verdere informatie en uitleg ontvang je in de bevestigingsmail.

De workshop duurt 3 uur. In die tijd krijg je antwoord op vragen als:
Hoe ga je om met de eerste indruk die jij of de ander maakt?
Hoe richt ik mijn begeleiding in?
Hoe coach en motiveer ik mijn collega?
Hoe breng ik een taak goed over?
Hoe geef ik duidelijke en opbouwende feedback?
Hoe wisselen we ervaringen uit en kunnen we van elkaar leren?
Als voorbereiding op de workshop volg je zes online modules in oZone.
Na afloop van de workshop maak je in oZone een praktijkopdracht.
Heb je na de e-learning, workshop en praktijkopdracht nog vragen? Dan kun je 2 uur individuele of groepsgerichte begeleiding aanvragen bij de trainer.