Activiteit

Regioavond Romazo - Presentatie rapport brancheonderzoek

OOM wil het vakmanschap in de metaalbewerking naar een hoger plan tillen. Daarvoor investeren wij in de leercultuur bij bedrijven. Ook doen wij onderzoek naar nabije en toekomstige ontwikkelingen in de techniek of branches om het effect op het vakmanschap in kaart te brengen en naar scholing of projecten te vertalen.

De zonweringsmarkt is oververhit en er is een groot gebrek aan personeel. Wat kunnen we doen voor een toekomstbestendige zonweringsbranche? OOM heeft de afgelopen maanden onderzoek gedaan welke technologische of andere ontwikkelingen er aan zitten te komen voor o.a. de rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven en op welke manier deze bedrijven en medewerkers nu bezig zijn met opleiden en ontwikkelen. In het bijgesloten rapport vindt u adviezen, ideeën en tips op dit gebied.

Dit rapport zal gepresenteerd worden tijdens de regioavonden van Romazo, ook als niet-Romazo-lid bent u van harte welkom bij deze avond. Aanvang 18.00 uur met soep en broodjes. Start van de bijeenkomst 19.00 uur.


Datum:
2 maart
Tijd:
18:00 - 21:00
Locatie:
Duiven
Adres:
Impuls 2
6921 RK Duiven

Inschrijven


De agendapunten van deze regioavonden zijn:
• Presentatie van het branche onderzoek van OOM
o Welke behoefte aan opleidingen/cursussen is er in de nabije toekomst en op langere termijn.
o Hoe werven we goede monteurs in onze branche en hoe houden we ze vast. Aan alle kanten wordt aan technische mensen getrokken.
• Wet Arbeid in Balans
o Toelichting op de wetgeving.
• Garantie
o Gebruik van opleverdocumenten.
o Uitwisseling van tips and tricks.