Activiteit

Kennisavond

Wil je kennis maken met nieuwe ontwikkelingen in de scheeps- en jachtbouw?

Kom dan, samen met je collega’s, naar de OOM-kennisavond op woensdag 5 februari bij het Da Vinci college in Dordrecht. Je maakt kennis met de nieuwste technieken op het gebied van voortstuwing en bovendien kom je meer te weten over opleidingsmogelijkheden binnen jouw vakgebied.

OOM organiseert deze kennisavond in samenwerking met Volvo Penta, Netherlands Maritime Technology en het Da Vinci College/ STC Group. Inloop is vanaf 16.30 uur bij het Da Vinci College (Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50, 3312 KW Dordrecht) met vanaf 17.00 uur een buffet. We sluiten de avond rond 20.45 uur af met een borrel. Tussendoor neem je deel aan verschillende workshops:

• Volvo Penta
Hoe ziet de toekomstige voortstuwing eruit? Wordt alles elektrisch, hybride of gaan we volledig over naar andere brandstoffen of zelfs brandstofcellen? Wie antwoord op deze vraag kan geven heeft de toekomst in handen. Volvo Penta neemt u mee in de trends en ontwikkelingen en welke factoren hier een zeer belangrijke rol in gaan spelen.

• Netherlands Maritime Technology
Netherlands Maritime Technology heeft een training Projectmanagement specifiek voor maritiem technische MKB-bedrijven ontwikkeld. Deelnemers krijgen aan de hand van een herkenbare casus tijdens de workshop een goed beeld van deze interactieve training die gericht is op de basisvaardigheden van goed maritiem projectmanagement.

• Da Vinci College / STC Group
Medewerkers en bedrijven vragen om flexibel onderwijs waarbij ruimte is voor maatwerk en versnelling. Het doorlopen van een volledige opleiding volstaat niet meer. De plek waar vraag en aanbod van bedrijven en onderwijs elkaar ontmoeten is het Maritiem Tech Platform. Door je een inkijkje te geven in al ontwikkelde opleidingsprogramma’s krijg je een beeld wat dit voor jou voor nu en de toekomst kan betekenen. In de workshop krijg je er alles over te horen en te zien.

• OOM
OOM gaat graag in gesprek met jou over jouw eigen opleidingsbehoefte. We inventariseren in hoeverre deze opleidingen of trainingen ook bij jouw in de buurt beschikbaar zijn en gaan je concreet helpen om je kennis in je vakgebied verder te ontwikkelen.

Deelnemen?
Schrijf jezelf en je collega’s dan snel in op www.oom.nl/activiteiten. Deelname is gratis maar schrijf je snel in want er is maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.


Datum:
5 februari
Tijd:
16:30 - 17:00
Locatie:
Da Vinci College/STC STC Group
Adres:
Leerparkpromenade 50
3312 KW Dordrecht

Inschrijven


Workshoptijden:
18.00-18.35uur: Ronde 1
18.35-19.10 uur Ronde 2
19.10-19.20 uur Pauze
19.20-19.55 uur Ronde 3
19.55-20.30 uur Ronde 4