Activiteit

Kennisavond Scheeps en Jachtbouw

Wil je kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen in de scheeps- en jachtbouw?

Kom dan samen met je collega’s naar een van de OOM-kennisavonden. Je maakt kennis met de nieuwste technieken op het gebied van voortstuwing en elektrotechniek. Bovendien kom je meer te weten over toekomstige wet- en regelgeving voor scheepseigenaren en welke impact dat heeft op jouw vakgebied.

Wij organiseren de kennisavond in samenwerking met Volvo Penta, Mastervolt en het European Maritime Certification Institute. tijdens de avond neem je deel aan verschillende workshops:

Volvo Penta
Hoe ziet de toekomstige voortstuwing eruit? Wordt alles elektrisch of hybride of gaan we volledig over naar andere brandstoffen of zelfs brandstofcellen? Wie antwoord op deze vraag kan geven heeft de toekomst in handen. Volvo Penta neemt u mee in de trends en ontwikkelingen die op handen zijn en welke factoren hier een zeer belangrijke rol in gaan spelen.

European Maritime Certification Institute
Pleziervaartuigen worden steeds complexer. Het ‘vignet veilig pleziervaartuig’ geeft aan of het pleziervaartuig voldoet aan de vereisten. Maar daarvoor moeten systemen wel gekeurd worden. Daarin kan jij als vakman een rol hebben door volgen van een korte opleiding tot keurmeester. Je leert hoe je keurt, hoe je de criteria toepast en hoe het certificatensysteem werkt.

Mastervolt
Klanten worden steeds veeleisender en zijn gewend aan alle comfort van thuis. Tijdens hun vakantie op het water willen zij hier geen concessies in doen. Voor veel toepassingen is elektrische energie nodig. Maar hoe sla je dat op in accu`s? Mastervolt is een ervaren producent van powerelektronica en deelt graag onze visie omtrent deze ontwikkelingen.

Deelname is gratis maar wees er snel bij want er is maar plek voor een beperkt aantal deelnemers.


Datum:
2 april
Tijd:
16:30 - 21:00
Locatie:
Yachtbuilders academy, ROC Friese Poort
Adres:
Harste 2-4
8602 HX Sneek

Inschrijven


16.30 - 17.00 uur, inloop
17.00 - 17.30 uur, buffet
17.30 - 17.45 uur, welkom door OOM
17.45 - 18.50 uur, workshops
18.50 - 19.10 uur, pauze
19.10 - 20.15 uur vervolg workshops
20.15 - 21.00 uur afsluiting en borrel