Activiteit

Kennismakingsworkshop QRM

De markt eist topkwaliteit met een zo snel mogelijke levering. Maar denk je er wel eens over na of de manier van werken in jouw bedrijf daar wel op is ingericht?

Veel bedrijven kiezen voor Quick Response Manufacturing (QRM). Met deze groeistrategie kun je doorlooptijden drastisch verkorten. Door de medewerkers centraal te stellen organiseer je een flexibele organisatie, waardoor je vlot kunt reageren op vragen uit de markt. Niet harder werken, maar slimmer werken.

Wil je ervaren of QRM wellicht geschikt is voor jouw bedrijf? Kom dan naar de kennismakingsworkshop QRM. Door middel van simulatiespellen en discussies ervaar je wat onnodige wachttijden met je organisatieprocessen doen en hoe QRM jouw bedrijf helpt om doorlooptijden te verkorten. Natuurlijk kun je ook zelf een case voorleggen, die we ter plekke samen gaan aanpakken. In drie uur tijd ben je voldoende op de hoogte van de fundamenten van QRM en kun je een start maken met verandering in jouw bedrijf.

Deze workshop, die wij samen met CRM-specialist Censor organiseren, is bedoeld voor directeuren, managers/ productieleiders en HR-medewerkers van mkb-metaalbedrijven.

Deelnemen kost € 95,- maar kan mogelijk vergoed worden uit het ontwikkelbudget van OOM.


Datum:
9 april
Tijd:
09:00 - 12:00
Locatie:
Van der Valk
Adres:
Laan van Europa 1600
3317 DB Dordrecht

Inschrijven