Metaaljournaal, het magazine over werken en leren in de metaalbewerking, verschijnt 4x per jaar. Lees het laatste nummer online, download oudere uitgaves of maak met de puzzel kans op mooie prijzen.

 

Winter 2017-2018

goede voornemens

Je meer laten zien op de werkvloer, een opleiding volgen, een betere balans tussen werk en privé…Welke goede voornemens heb jij voor 2018? Het nieuwe Metaaljournaal staat boordevol adviezen om de daad (nu echt) bij het woord te voegen!

 

Ben jij iemand die het leven over zich heen laat komen, of maak je zelf plannen? In het laatste geval ben je vast iemand die goede voornemens maakt. En weet je ook hoe moeilijk het is om die daadwerkelijk te realiseren.

Verassende doelen
Met dit nummer van Metaaljournaal helpen we je een handje. Werkgevers en werknemers doen een boekje open over de –soms verrassende– doelen zij zich in het vooruitzicht hebben gesteld. Loopbaancoach Els van Veen en regiomanager Anton Verlaan helpen je je persoonlijke ontwikkeling praktisch aan te pakken en gedragswetenschapper en schrijver Ben Tiggelaar vertelt wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je je voornemens dit jaar wel volhoudt.

Carbidschieten
En dat is natuurlijk lang niet alles. We mochten binnenkijken bij gigant VDS Staalbouw in Zeeland, die onder andere levert aan de offshore-industrie. En door de rubriek Hoe werkt… weten we nu alles over carbidschieten. Dus pak dat smaakvolle eindejaarsnummer uit de bus, of lees 'm online, en laad je op voor een splinternieuw jaar vol mogelijkheden!

Los de woordzoeker op en maak kans op een van die mooie prijzen!